RIR Revision_domicil Roskilde

RIR Revision – din erfarne rådgiver

Siden 1922 har vi været den foretrukne samarbejdspartner og rådgiver for virksomheder inden for stort set alle brancher.

Vi løser alle dine opgaver inden for revision, regnskab, skatte- og rådgivningsspørgsmål. RIR Revision er kendt for kvalitetsarbejde. Når et regnskab er udarbejdet af os, har regnskabslæseren og omverdenen tillid til materialet.

Den gode relation
Personlig kontakt og den gode relation er afgørende for et langt og frugtbart samarbejde. Vi vil være virksomhedens professionelle samarbejdspartner og rådgiver. Derfor er vi også særligt stolte af vores stærke tilknytning til det lokale erhvervsliv og vores mange tilbagevendende kunder.

Rådgivning på tværs af landegrænser
Hos os er du sikret optimal rådgivning i enhver situation – også når din virksomhed opererer i udlandet.Nationalt indgår vi i Revisorgruppen Danmark, som vi er medstiftere af. Internationalt samarbejder vi gennem BKR International, en af verdens ti største foreninger for revisionsfirmaer. Det er din garanti for høj kvalitet.

Vi er en topmoderne rådgivningsvirksomhed med flere end 50 engagerede og kompetente medarbejdere, heraf ni statsautoriserede revisorer. Du kan trygt overlade revisionsarbejdet til os – vi sidder klar til at servicere og rådgive din virksomhed fra vores kontorer i Roskilde og Holbæk.

RIR Revision_domicil Holbæk

Kontakt

Roskilde

Tlf: 4636 6000
E-mail: rir@rir.dk

Kontakt

Holbæk

Tlf: 5943 8100
E-mail: rir@rir.dk