Partnergruppen

Velkommen til Roskildes ældste og største revisionskontor

I over 90 år har vi været den foretrukne samarbejdspartner og rådgiver for Roskilde og omegns borgere, erhvervsliv og offentlige organisationer. Vi dækker stort set alle brancher og sætter en ære i at være blandt de førende med den nyeste viden og seneste teknologi.

Vi har flere end 50 engagerede og professionelle medarbejdere på vores to kontorer i Roskilde og Holbæk. Heraf 6 statsautoriserede revisorer.

Du er garanteret høj kvalitet og stor erfaring samt ekspertise, når vi løser dine opgaver inden for revision, regnskab, skatte- og rådgivningsspørgsmål. En stor del af vores tid med kunderne bruger vi på at yde uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning og sparring.

Vi er overbeviste om, at den personlige kontakt er et vigtigt grundlag for et langvarigt og udbytterigt samarbejde. Derfor er vi også særligt stolte af vores historiske tilknytning til det lokale erhvervsliv og vores mange tilfredse kunder.

Birgit Sode

Birgit Sode

Partner

Telefon: 4636 6000
E-mail: bs@rir.dk

Profil

Birgit Sode er statsautoriseret revisor, og hun trådte ind i partnergruppen i RIR Revision i 2004. Hun er analytisk og resultatorienteret og finder frem til sagens kerne.

Birgit er kontaktperson til det internationale samarbejde BKR International, og verden over har hun et tæt netværk af konkrete revisorer, som hun kan henvise sine kunder til. Privat holder hun også af at opleve verden gennem kultur- og naturrejser og ikke mindst gastronomi.

Kristian Klarholt Jensen

Kristian Klarholt Jensen

Partner

Telefon: 5943 8100
Mobil: 2986 2094
E-mail: kkj@rir.dk

Profil

Kristian K. Jensen er statsautoriseret revisor, og han blev partner i RIR Revision i 2015. Han er rådgiver med forretningsmæssig indgangsvinkel med fokus på forretningsudvikling og optimering af hovedaktionærens samlede økonomi.

Han hjælper blandt andet virksomhederne med sparring om forretningsplan, budgetter, optimering af forretningsmodel og nye udviklingsmuligheder.

I de mørke måneder løber Kristian, og så kører han MTB i skoven. I den anden halvdel af året spiller Kristian golf.

Mogens Olsen

Mogens Olsen

Partner

Telefon: 4636 6000
Direkte telefon: 4630 6910
Mobil: 2811 3230
E-mail: mos@rir.dk

Profil

Mogens Olsen er registreret revisor, og han har været en del af RIR Revisions partnergruppe siden 2016. Han sørger for tryghed og garanti for, at skatten er betalt korrekt, rådgiver om forretningsmæssige beslutninger, større investeringer og økonomistyring og bistår virksomheder i forbindelse med salg eller krise og konkurs.

Mogens er ridder af Dannebrog for gennem en årrække at have været formand for Registrerede Revisorer.

Palle Thaisen

Palle Thaisen

Partner

Telefon: 4636 6000
E-mail: pt@rir.dk

Profil

Palle Thaisen er statsautoriseret revisor og siden 1988 partner i RIR Revision. Han rådgiver om blandt andet selskabsstrukturer og skat, køb og salg af virksomheder, generationsskifte, likviditetsoptimering, kapitalfremskaffelse og due diligence.

Palle er virksomhedens økonomiansvarlige partner og har desuden ansvar for virksomhedens IT – og så kører han Harley i fritiden.

René Mørch Sørensen

René Mørch Sørensen

Partner

Telefon: 4636 6000
Direkte telefon: 4630 6904
Mobil: 3048 0608
E-mail: rms@rir.dk

Profil

René Mørch Sørensen er statsautoriseret revisor og siden 2010 partner i RIR Revision. Han rådgiver særligt om forretnings- og strategiudvikling af såvel små som større virksomheder, og hans rådgivning omfatter blandt andet generationsskifte og klargøringer af virksomheder til salg, værdiansættelse, due diligence, forhandlinger, finansiering og købs-/salgsaftaler.

René løber stærkt både på jobbet og i fritiden, hvor han er meget aktiv i SNIK Atletik.

Thomas Skinbjerg

Thomas Skinbjerg

Partner

Telefon: 5943 8100
E-mail: ths@rir.dk

Profil

Thomas Skinbjerg er statsautoriseret revisor, og han har været partner i RIR Revision siden 2006. Hans rådgivning omfatter alt fra revision, skat, moms og værdiansættelse til de blødere overvejelser om, hvem der fremover skal lede virksomheden.

Som fagligt ansvarlig partner er Thomas desuden bindeled til Revisorgruppen Danmark og sørger for, at RIR Revisions cirka 65 medarbejdere bliver orienteret om nye regler og lovgivning.

Søren Nejstgaard Larsen

Søren Nejstgaard Larsen

Partner

Telefon: 4636 6000
Direkte telefon: 4630 6925
E-mail: snl@rir.dk

Profil

Søren Nejstgaard Larsen er statsautoriseret revisor, og blev partner i RIR Revision i 2018. Han rådgiver om revision, skat og regnskab for mindre og mellemstore virksomheder, med en forretningsmæssig indgangsvinkel og fokus på forretningsudvikling og optimering af den samlede økonomi.

Søren er en stor fodboldfan og har fast plads på stadion, når Brøndby IF spiller hjemmekamp.