RIR Revision - Ledige stillinger

Start din karriere i RIR Revision

Er du klar til at tage første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så har vi jobbet til dig.

RIR Revision søger revisorelever med tiltrædelse pr. 1. september 2018 på vores kontorer i henholdsvis Roskilde og Holbæk.

Vi er førende, når det handler om at omsætte faglig viden til revision og rådgivning for vores kunder. Tonen på vores kontorer er uformel, og vi sætter pris på at have en sjov og fagligt udfordrende hverdag. Vi har et stærkt fællesskab og fokus på høj kvalitet. Vi tilbyder gode karrieremuligheder og sætter din faglige udvikling i centrum.

Om jobbet

Du vil arbejde i forskellige teams og med opgaver inden for små og mellemstore virksomheder. Du vil møde mange mennesker i forbindelse med kundebesøg og derved få indblik i mange forskellige typer af virksomheder. 

Du bliver en del af et fællesskab ud over det faglige. Du bliver desuden ’holdt i hånden’ af dygtige kolleger, som sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så der bliver en naturlig sammenhæng med den teoretiske undervisning. Det sikrer, at du får en god start i dit nye job – både arbejdsmæssigt og socialt. 

Det er vigtigt, at du har lyst til at arbejde med tal og mennesker, og at du drives af at skabe resultater for kunderne.

Om uddannelsen

Vi tilbyder en uddannelse inden for revision og rådgivning i et godt socialt og fagligt miljø med gode karrieremuligheder. 

Sideløbende med dit HD(R)-studie bliver du tilbudt uddannelse gennem vores medlemskab af RevisorGruppen Danmark. Vi betaler naturligvis dine bøger og dine HD-studier og skoleophold.

Om dig

  • Du er HHX, STX eller finansøkonom.
  • Du er motiveret for at gennemføre en HD sideløbende med dit arbejde i RIR Revision.
  • Du er på hjemmebane i de mest kendte it-værktøjer.
  • Du er en teamplayer.
  • Du er udadvendt, præsentabel og trives med en travl hverdag, hvor dine ambitioner får lov at skinne igennem. 
  • Du har en positiv can do-attitude og tager selvstændigt ansvar for at lære nyt.

Har du mod på at starte din karriere og blive vores nye kollega i Holbæk eller Roskilde, så hører vi gerne fra dig. Send os din ansøgning vedlagt CV og relevante eksamensbeviser på mail til rir@rir.dk eller med almindelig post til:

RIR REVISION

Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Himmelev Bygade 70
4000 Roskilde

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lisbet Kindvig på telefon 46 36 60 00.

RIR Revision beskæftiger flere end 60 professionelle og engagerede medarbejdere, heraf 10 statsautoriserede revisorer. Vi løser opgaver inden for revision, regnskab, skatte- og rådgivningsspørgsmål. Vi er fordelt på 2 kontorer i henholdsvis Roskilde og Holbæk.

Nationalt indgår vi i RevisorGruppen Danmark - en videnbaseret organisation af 22 selvstændige og uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer. RevisorGruppen Danmark udvikler fælles kvalitetsstyringssystemer, regnskabs- og revisionsstandarder samt udbyder et varieret udbud af kurser og efteruddannelse til gruppens mere end 1600 medarbejdere. Internationalt samarbejder vi gennem BKR International, som er en sammenslutning af 160 uafhængige revisionsfirmaer woldwide.

Kontaktperson

Lisbet Kindvig

Partner

Tlf: 46 36 60 00
E-mail: rir@rir.dk