RIR Revision_domicil Roskilde

Velkommen til RIR Revision

Siden 1922 har vi været den foretrukne samarbejdspartner og rådgiver for virksomheder inden for stort set alle brancher. Og vi sætter en ære i at være blandt de førende på vores felt med den nyeste viden og seneste teknologi.

Du er garanteret høj kvalitet og ekspertise samt stor erfaring, når vi løser dine opgaver inden for revision, regnskab, skatte- og rådgivningsspørgsmål. RIR Revision er kendt for kvalitetsarbejde. Når et regnskab er udarbejdet af os, har regnskabslæseren og omverdenen tillid til materialet.

Flere end 60 professionelle og engagerede medarbejdere, heraf 10 statsautoriserede revisorer, er klar til at servicere og rådgive din virksomhed fra vores kontorer i Roskilde og Holbæk.

Vi er overbeviste om, at den personlige kontakt er et vigtigt grundlag for et langvarigt og udbytterigt samarbejde. Derfor er vi også særligt stolte af vores historiske tilknytning til det lokale erhvervsliv og vores mange tilfredse kunder.

Nationalt indgår vi i RevisorGruppen Danmark og internationalt samarbejder vi gennem BKR International. Det betyder, at du er sikret optimal rådgivning i enhver situation – også når din virksomhed har aktiviteter på tværs af landegrænser.

RIR Revision_domicil Holbæk

Kontakt

Roskilde

Tlf: 4636 6000
E-mail: rir@rir.dk

Kontakt

Holbæk

Tlf: 5943 8100
E-mail: rir@rir.dk